Grondbezitter

Inloggen Registeren

Stap 1: Registratie

De eerste stap als Grondbezitter houdt in dat je je bij ons kenbaar maakt met je gegevens om je gratis te registreren. Daarna krijg je via SMS een persoonlijke code. Vervolgens vul je deze code in waarna je via mail de registratielink toegestuurd krijgt om je aan te melden.

Stap 3: Aanbieden kiemen

‘Kiemen’ zijn kunst- en antiekvoorwerpen die je als Grondbezitter te koop kan aanbieden bij De Tuin Der Kunsten. Dit in 9 categorieën: designer vintage, keramische kunstwerken, glas design, tweedehands schilderijen, beeldende kunst, meubels, aziatica, litho's en varia. Varia omvat een grote groep van kunst- en antiekobjecten: brons, zilver, juwelen, wandtapijten, boeken, speelgoed, verzamelobjecten, emailborden, postzegels, spiegels, lampen, decoratiemateriaal, kapstokken, kermismateriaal, curiosa, brocante...

Het is niet de bedoeling dat enkel waardevolle kunst en antiek verhandeld worden maar het motto achter De Tuin Der Kunsten is dat kiemen met een ZIEL verkocht worden. Als de ZIEL in het voorwerp zit en de omschrijving klopt en staaft de kiem, dan zal De Tuin Der Kunsten de kiem goedkeuren voor de verkoop. Deze ZIEL kan uiteraard ook in decoratiemateriaal of brocanteitems zitten.

Goederen die onder de CITES-regelgeving vallen, wilde dier- en plantensoorten, mogen niet verkocht worden. Ook items die geen kunst- of artistieke waarde hebben, worden ook niet aanvaard.

Als Grondbezitter kan je zelf de verkoopprijs instellen. 

Om de sfeer in De Tuin Der Kunsten te bewaren, vragen wij om altijd meerdere foto’s van jouw kiem te maken en die tegen een egale onder- en achtergrond in een witte of grijze kleur. Aangezien De Tuin Der Kunsten een zoomfunctie voor de foto’s voorziet, is het aangeraden om de foto’s in minstens 3000 à 4000 pixels te nemen.

 

Stap 5: Betaling

De Tuin Der Kunsten krijgt binnen de 14 werkdagen de betaling van de Tuinbezoeker binnen en verwittigt jou als Grondbezitter. Zo weet je dat je het pakket kan versturen.

Indien de betaling niet plaatsvindt binnen de 14 werkdagen, dan is de verkoop geannuleerd en wordt de kiem terug jouw eigendom. De Tuinbezoeker dreigt het recht te verliezen om nog te bieden op de website van De Tuin Der Kunsten.

Stap 7: Verzending

Als Grondbezitter mag je zelf je verzenddienst kiezen om het pakket te versturen. Van zodra De Tuin Der Kunsten de betaling van de Tuinbezoeker ontvangen heeft, krijg je van ons een berichtje om het pakket binnen de 7 werkdagen op te sturen.
In ‘Mijn Tuin’ kan je het track-and-trace-nummer ingeven van de verzenddienst zodoende de Tuinbezoeker op de hoogte gebracht kan worden dat het pakket verstuurd werd.
Het is aangeraden om als Grondbezitter een handtekening van aflevering te vragen aan de verzenddienst en eventueel een extra verzekering te nemen voor de verzending van de kiem die via De Tuin Der Kunsten verkocht werd.

Stap 9: Betaling

Zodra de Tuinbezoeker aangegeven heeft dat hij de kiem goed ontvangen heeft en de kiem wenst te houden, wordt het rechtmatige bedrag (verkoopprijs - commissie (5%) + verzendingskosten) overgeschreven op jouw rekeningnummer binnen de 7 werkdagen. Het orderdocument van de Tuinbezoeker ontvangt u, evenals de commissienota.

Inloggen Registeren

Waar De Tuin der Kunsten overal kiemen plant

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten

dit is een foutboodschap
Sluiten

Aanmelden

Meld je aan.

Wachtwoord vergeten?

Indien je nog geen account hebt, registreer je hier.

Aanmelden

Meld je aan.
Indien je nog geen account hebt, registreer je hier.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hier jouw emailadres in en wij versturen je een link waarop je jouw wachtwoord kan resetten.

Afhaalinfo

Top