Kunst in je interieur: smaak, kleur en... het goede advies

Je interieur toont wie je bent. Wil je net dat  beetje meer in je interieur? Dat beetje  meer kleur, dat beetje meer kunst? 

Mijn passie voor interieur eindigt bij jouw interieur met passie.

Passie voor kunst, interieur en kleur.  Drie subjectieve gegevens, die elke persoon anders  aanvoelt. Het belangrijkste is dat je ergens een goed gevoel bij krijgt, dat het je blij maakt of ontroert. Dat het je herinnert aan een bepaalde plek of moment. En natuurlijk dat het je woning warmer en gezellig maakt, een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. 

kunst-kleur-in-interieur

 

"Het klinkt logisch, maar de zoektocht naar de juiste kleuren, interieurobjecten en details is vaak allesbehalve evident."

 

 

 

Het juiste advies voor een warm interieur.

Je merkt het: een warm, gezellig interieur is een kwestie van de juiste combinaties, maar vaak ook van het juiste advies afgestemd op jouw gevoel. Natuurlijk kun je met verf veel bereiken. Maar de kleur van je interieur combineren met een kunstwerk dat erbij past, tilt jouw woning een klasse hoger.

Je kan jouw interieur compleet maken met een schilderij in een bepaalde stijl of met bepaalde kleureffecten. Je kan kiezen voor een decoratie-artikel om je interieur die ene finishing touch te bezorgen!

Reken op het juiste advies om je woning en interieur de juiste kleuren en juiste sfeer te bezorgen. Dankzij mijn opleiding en ervaring in toerisme, antiek en interieur weet ik perfect welke combinaties werken, of juist niet werken.

Een gezellige woning in een handomdraai

De richting en het gevoel van je interieur bepaal je natuurlijk zelf. Niemand hoeft je te zeggen wat je moet doen, hoogstens hoe je dat kunt doen.

Iedereen wil in zijn vrije tijd doen wat hij wil. Geniet je van thuis te zijn? Dan is het toch leuk om je tijd te besteden in een gezellig interieur met je familie? 

Ik kan jou helpen jouw woning warm en gezellig te maken. Voor kleine vragen kun je bijvoorbeeld een what's app sturen naar het nummer 0032472/681 672. Maar je kunt bijvoorbeeld ook zelf foto's van je interieur per mail mail doorsturen, zodat ik advies kan geven welke kunstwerken, curiosa of decoratie-artikelen je interieur warmer en gezelliger kunnen maken. 

Liever "echt" persoonlijk contact? Contacteer me via mail charlotte@detuinderkunsten.be om een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om jouw interieur op te smukken.

Wil je bijvoorbeeld je strakke interieur wat warmer en gezelliger maken maar weet je niet welke kleuren te gebruiken? Zou een blauw of rood schilderij passen bij een zwart wit interieur? Of ben je een verzamelaar en zoek je iets specifieks? Zie je graag een schilderij van De Tuin der Kunsten, wil je dit kopen, maar heb je geen idee hoe je het moet bevestigen?

Samen kunnen we kijken welke sfeer je voor je interieur zoekt en op welke manier we dat kunnen doen. Contacteer me dus snel voor info of om een afspraak te maken.

 

Wandeling

De Tuin Der Kunsten brengt Grondbezitters en Tuinbezoekers samen. De eersten willen een pièce unique of een dierbaar kunst- of antiekvoorwerp verkopen, terwijl de Tuinbezoekers op zoek zijn naar een coup de coeur. Kortom, De Tuin Der Kunsten is een plek voor al wie van mooie dingen houdt.

Bezitters maken eerst een persoonlijk profiel aan. Via dat profiel kan je respectievelijk kunstwerken te koop aanbieden.. Als Grondbezitter kan je natuurlijk ook zelf kunstwerken kopen en als Tuinbezoeker kan je ook een dierbaar voorwerp te koop aanbieden.

De kunstwerken worden tegen vaste bedragen te koop aangeboden.

Nadat een verkoop afgesloten is, betaalt de Tuinbezoeker de Tuin Der Kunsten binnen de 14 werkdagen. Daarna wordt het verkochte item – binnen de 7 werkdagen aan de Tuinbezoeker bezorgd. En kan het zo aan een nieuw leven beginnen bij zijn nieuwe, trotse bezitter.

Waar De Tuin der Kunsten overal kiemen plant

Blijf op de hoogte van de handel en wandel in De Tuin Der Kunsten

dit is een foutboodschap
Sluiten

Aanmelden

Meld je aan.

Wachtwoord vergeten?

Indien je nog geen account hebt, registreer je hier.

Aanmelden

Meld je aan.
Indien je nog geen account hebt, registreer je hier.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hier jouw emailadres in en wij versturen je een link waarop je jouw wachtwoord kan resetten.

Afhaalinfo

Top